Ons doel

Ons doel is om een steentje bij te dragen aan de oplossing van het wereldvoedselprobleem. Dit willen wij bereiken door een duurzaam, lekker en gezond alternatief van superieure kwaliteit aan de consument te bieden, de krekel.

Onze werkwijze

Wij streven ernaar om precies het juiste product te ontwikkelen. Om deze behoefte te vervullen worden er in samenwerking met partners nieuwe producten ontwikkeld. Daarnaast zijn wij voortdurend bezig met de verbetering van de kwaliteit van ons product.

Wij zijn in 2017 gestart met de krekelkweek op onze huidige locatie. Daarnaast zijn wij als bedrijf al jarenlang actief in de pluimveesector. Met de ervaring die we hier opgedaan hebben brengen wij de huidige krekelbranche naar een hoger niveau.

Albinsecta streeft ernaar op een zo duurzaam mogelijke manier te produceren. Dit is onder andere terug te zien in de vele zonnepanelen op het bedrijf, hierdoor wordt er tijdens de productie van de krekel uitsluitend groene stroom gebruikt.

Wij als Albinsecta zijn een gesloten bedrijf. Dat houdt in dat wij geen nieuwe dieren hoeven aan te voeren, die kweken we namelijk zelf. Nadat de krekels zijn uitgekomen op ons bedrijf laten we ze volwassen worden. Als de krekels volwassen zijn geworden kunnen ze eieren leggen, vanaf dat moment laten we ze eieren leggen om onze cyclus te kunnen vervolgen. Deze volwassen krekels worden uiteindelijk verwerkt tot diverse eindproducten.

Het team

Folkert de jong -Verkoop-

Arie de jong -Algemene zaken-

Matthijs de jong -Algemene zaken-